:) Oho. Ihan ei mennyt tämä projekti niin kuin piti. Booga Bag on tehty ohjeen mukaan, mitä nyt puikot olivat 10 eikä 10 1/2. Lanka on Huopasta, mikä ilmeisesti huopuu hiukkasen ärhäkämmin kuin Noro Kureyon. Olin lainannut kahdesta kerästä hiukan villahousuihin, mutta kuvittelin langan kuitenkin riittävän. 16 riviä liian aikaisin se sitten loppui, mikä ei näin jälkikäteen ajatellen ollut ollenkaan huono juttu. Kun toi laukku on pienen pieni, olisi se pitemmän mallisena aika omituinen. Hihnaa tein 2,5 metriä ennen kuin aloitin toista kerää. Sen pituus onneksi riitti. Solmut olisivat olleet liian suuret laukkuun, joten ompelin vaan katkaistut päät yhteen karhunlangalla pujottelemalla sitä ees taas hihnan sisällä. Liitoskohtaa tuskin huomaa, mutta sen sai vielä sijoitettua sivulle taitoksien alle.
Kympin puikoilla kutominen oli aika rasittavaa, kun piti keskittyä pitämään silmukat riittävän löysinä. Muuten kyllä jäi innostus huovuttaa lisää laukkuja tai jotain.

Tässä ennen pesua:

1241586.jpg

Ja valmiina. Harvoin tarvitsee näin pientä laukkua, kun aina on välttämättömien tavaroiden kanssa mukana ties mitä. (Itse asiassa nyt myöhemmin kun mittoja tarkastelen, niin ei toi olekaan kovin paljon pienempi kuin pitäisi. :o Laukut näyttävät isommilta kuvissa. Ehkä moni muu on huovuttanut varovaisemmin?)

1241602.jpg