Kesähattu. SK 7/76, lieriä on vaan levennetty jonkunen sentti. Materiaali pellavaa. Tein hatun ilman saumavaroja, mutta silti siitä tuli liian iso. Laitoin sisäpuolelle vinonauhan sisään kuminauhan, mutta silti vähän tuntuu että hattu tarvitsisi solmiamisnauhat leuan alle. :)

1661525.jpg

Pojan perunalla painama ja siveltimellä maalaama lorupussi ja muutama lorukortti. Lorukorttien kuvat ja runot on Kukkakeijujen kultaisesta kirjasta. Toivon, että omaan käyttöön on riittävän sallittua skannata kuvia. Alkuperäinen idea oli ostaa postikorttikirja ja ottaa siitä muutama kortti. Ne on kuitenkin isompia. Ehkä vielä leikkelen niistäkin. Nämä on yhtä lukuunottamatta sellaisia mitä sieltä ei löydy ja joissa oli kivat runot. Uusi laminointikone pääsi käyttöön.

1661522.jpg1661533.jpg

Lisää käyttöä laminointikoneelle: väriralli. Pelasin aitoa Värirallia jokunen vuosi sitten. Se on pienelle helppo peli, jota ei olla löydetty enää kaupoista. Alkuperäisessä värejä oli kuusi ja saattoi olla jotain extraruutujakin. Tässä on simppelisti vaan kolmea väriä. Eli nopalla heitetään väri ja sitten siirrytään seuraavaan sen väriseen. Nopein voittaa. Aiheutti heti pientä mökötystä pöydän alla. :)

1661521.jpg

Muffinsi. Ihka ensimmäinen, ohje omasta päästä. Kuorrutuksessa on epätasaisina raitoina oikeaa ja nurjaa. Siitä tuli aika hyvä. Muuten pitää vähän kehitellä. Tossa on vaan kovikkeet pohjassa. Seuraavaan vois laittaa kunnolla jogurttipurkkia tms. Ja koristella jotenkin.

1661527.jpg