Päivitetäänpäs vähän nykytilannetta. Tuntuu, että postiluukku ei ehdi edes kolahtaa ennen kuin keksin lisää projekteja mihin pitäisi tilata lankoja, kankaita tai kirjoja. Tällä hetkellä työn alla on:
vuosiprojekti eli tilkkupeitto isoäidin neliöistä,
Huopasesta Booga Bag ja
yhdet villikset on puntin resoria vaille valmiit.
Lisäksi odottamassa on merinovillainterlockia, puuvillavelouria, joustofroteeta ja niin paljon kaikkea joskus sitten tehtävää ompelua, kutomista ja askartelua, että ei voi laskea. Eilen ostin kirja-alesta Jan Eatonin A Creative Guide to Crochetin ja muuten vaan Interweave Crochetin (lehti). Tuntuu, että virkkaus ois tällä hetkellä kaikkein mielenkiintoisinta. Sitä en oo niin paljoa tähän mennessä tehnytkään. Kirja on oikein hyvä hintaansa (5,90) nähden, siinä on tällaiselle aloittelijalle vaikka mitä. Vähän himottaisi tilata vielä The Crochet Stich Bible. Interweave Crochet oli pakko ostaa, kun selatessa huomasin siellä kuvan juuri sen tyyppisestä laukusta, minkä tekemistä olin alkanut suunnitella. Siinä on vähän sitä sun tätä kukkaa, pitsiä ja väriä. Tyyli on ilmeisesti Irish Crochet. Villan lämpö ja pinta viehättää, mutta kesää vasten aloin netata puuvillalankoja. Tarkoitus oli löytää jotain Jitterbugin Velvet-värien tyyppistä vähän epätasaisen väristä lankaa. Tai sitten enemmänkin väriä vaihtavaa, mutta  pitkällä matkalla ja ei liian räikeitä värieroja. Ja mitä löysinkään!!!  Mutta ensin vähän pohjustusta. Kun näin Jenkeissä Painted Desertin ilman mitään ennakko-odotuksia, olin täysin ällikällä lyöty. Onhan siellä muuallakin upeaa luontoa ja hienoja nähtävyyksiä, mutta tuo oli jotain tajutonta. Eiköhän se onnistu iskemään jokaisen väreistä pitävän ihmisen sydämeen. Otin tietenkin kuvia kuvien perään, mutta jo siellä mietin mihin muuallekin saisi vangittua nämä ihanat värit:

1226114.jpg

1226115.jpg 
En voi linkittää tänne suoraan lankaa, mutta esim. täältä löytyy lanka Painted Desert. Ihanan näköistä ainakin mun ruudulla. En ole vielä sen tarkemmin analysoinut paksuutta, mutta melko muhkeaa pintaa tuosta taitaisi virkattuna tulla? Että sellaista pitäisi seuraavaksi saada ja katsoa sitten mihin se sopii...